Szeged Étterem, de ki a szakács?

Egy ideje van új weboldaluk. Ami hiányzik róla szerintem: ki az étterem üzemeltetője, ki az étterem vezetője és főleg, hogy ki a konyhafőnök. Szerintem ezek elengedhetetlen információk egy étterem esetében. Főleg, hogy már annyi szakács megfordult náluk.
Legemlékezetesebb számomra Pál volt (szándékosan nem írom ki a teljes nevét, elég nagydarab figura), aki ugyan főzni nem tudott, de olyan hangzatos nevű ételeket talált ki, hogy a megállító táblára három sor volt felírni egy étel nevét. Megcsinálni ugyan nem tudta őket, órákat kellett várni egy ételre. Szerintem utálhatott a pincében, a konyhában lenni, mert ebédidőben mindig az étteremben rohangált. Nem is sokáig húzta a Szegedben, átkerült az azóta már bezárt Matuzsálem étterembe. Ott addig maradt, míg majdnem megvert egy pincért, akkor tovább állt. Ezért is érdekel felettébb, hogy épp ki a szakács.

Még van egy kamu az oldalukon: “kiszolgáljuk önt 1980 óta”. De ki szolgál ki 1980 óta? Mert, hogy 1980-ban nem ugyanazok vitték az éttermet akik most, az biztos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.