Eközben a város legjobb éttermében: Csülök Karnevál 2014

Melyik Szeged város legjobb étterme?

A “Vendéglő a Régi Hídhoz“.

Szegeden nincs még egy olyan hely, ahol lennének telt házas időszakok. Márpedig a Régi Hídban hétvégenként jobb asztalt foglalni, ha biztos szeretnénk helyet kapni. Még a nyári időszakban is, amikor nyitva van a terasz.
Olyan hely sincs másik, amivel a tulajdonos annyit foglalkozna. Az étterem belső terében is minden évben történik valami kis változás, csinosítás. Mondhatnánk, hogy nem nagy dolog, de Szegeden más étteremre ez nem jellemző.
A gomijo (gaultmillau) egyébként nem őket hozta ki a legjobbnak Szegeden, de ők olyan éttermekhez is hasonlítanak, ahol egész évben nem fordul meg annyi ember mint itt egy hétvégén. Na jó, ez lehet túlzás, de azért a vendégszám csak jelent valamit. Amivel a gumijó (tudom gomijo, de nekem így jobban tetszik 🙂 ) nem foglalkozik. Szerintem külön kategóriát kellene felállítaniuk a nem látogatott hobby fine dinening éttermeknek, mert Szegeden abból van már egy pár.

Rendszeresen vannak tematikus napok/hetek, jelenleg a csülök karnevál fogadja a látogatókat, amelynek keretében több mint 20 féle, az étlapon egyébként nem megtalálható fogást ajánlanak. Nem csak az ételkínálat különleges, de a pincérek is a farsangi mulatságoknak megfelelően jelmezben várják a vendégeket. Ez minden évben így szokott lenni.
Jó étvágyat!

20140214csulok2-img

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.