Lemond-e Szegedi Csanád EP képviselői helyéről?

Nem. Szerintem nem mond le. Amennyi juttatást kap onnan, szerintem nincs az a helyzet, hogy lemondana. Ha lemondana megírom!

Szegedi Csanád Európai Parlamentben képviselő. Eddig a jobbikban tevékenykedett, de mivel megzsarolták, hogy elárulják, zsidó származású, ezért anyagi előnyt ajánlott fel a zsarolóinak. Pályázati pénzeket. Amikor ez egy hangfelvételről kiderült, na akkor már nem lehetett tovább jobbikos. Kilépett a pártból, feladta az összes pozícióját, csak kizárólag az aranytojást tojó állását, az EP képviselői helyet nem adja. Kizárólag ott kíván tevékenykedni. Amit egyébként a jobbiktól kapott, mert ők juttatták be.

Így mennek a dolgok.

Mai hír szerint már találkozott Köves Slomó rabbival, akitől bocsánatot kért az eddig elkövetett bűneiért. Ha követett el valamit, azokért. Miért nem akkor tette ezt, amikor számára kiderült a származása és megzsarolták? Akkor még úgy látta helyesnek, hogy inkább pályázati pénzeket ajánl fel. Biztos hirtelen más nem jutott eszébe. Gyorsan kellett döntenie és akkor ezt találta megfelelőnek. 🙂 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.