SVÉT 7.0

A hétvégi SVÉT rendezvény ételei:

Mandula feat PalKonyha
Illatos kerti füvekkel készült bárány burger „retro”,
Palkonyai bodzás tejberizs, rózsaborsos-tárkonyos őszibarackkal,
Paraszt sajt sütés LIVE – Raklett sajt, palkonyai mogyoró burgonyával és sült kápia paprikával

Rosinante
Naan lepény citromfüves borjúval, csomboros tejföllel és zsenge csírasalátával,
Naan lepény sült kápia paprikás friss házi sajttal, csomboros tejföllel és zsenge csírasalátával,
Levendula- és csokoládémousse kókusz roppanccsal

Baricska
Kapros palócleves birkából,
Stíriai metélt

Chianti
Fogas fish & chips, fenyőmagos cukkinivel,
Lestyános ludaskása szarvasgombával

Nomád
Rusztikus paradicsom leves,
Szilvalekváros tarja roston, fűszeres puliszkával

Kistücsök
Préselt malacfejhús zöldfűszeres pesztóval,
Balatonfenyvesi Angus marha petrezselymes törtbúza salátával

Erhardt
Libamájterrine diós piskótával, házi baracklekvárral, kerti gyógy- és fűszernövények szőlőmagolajjal,
Soproni vörösboros, borókás vadragu babsterccel,
Gesztenyemousse mentás erdei gyümölcsökkel

Macok
Zöld fűszeres bikavéres marhapofa édesburgonyás macokkal, vargányahabbal,
Bazsalikomos panna cotta paradicsomlekvárral

Walter
Bélszínroló, lestyános kukorica főzelékkel, bazsalikom morzsával,
Fogas Stroganoff, levendulás malanga pürével

IKON Étterem
Lecsó gazpacho
Hortobágyi húsos gofri, zöldfűszeres tejföllel

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár
Vargányakrémleves zsályás túrógombóccal és mangalicapörccel
Zöldséges borjúcsülök ravioli, bazsalikomos paradicsommal

Sarki Fűszeres
Provance halleves
Lecsó bruschetta
Iberico sonka friss fügével