2014. március hónap bejegyzései

Új zöldséges Szegeden

A Tímár utcában nyílt. Pár napja amikor arra jártam, már láttam a készülődést, le mertem volna fogadni, hogy egy kis pályázati pénz kellett hozzá, de legalább megvalósult. Aztán a megnyitó fotóin a teljes szegedi Fidesz vezérkar látható volt a médiában.

Vettünk citromot és paradicsomot. Szép a bolt. A zacskót nemzeti színű szallaggal lehet lezárni, amihez persze a vásárlók még nem értenek, mármint a kis szerkezethez amivel lezárhatod. Ezt mondjuk nem csodálom, mert a mérleget se használta senki, aki előttünk fizetett, pedik “okos” mérlegek, ha ráteszed az árút, feldobja, hogy szerinte mit tettél rá és abból a pár gyümölcs fotójából kell választanod. Ehelyett mindenki a pénztárnál mérette, ami miatt lassú is volt nagyon a kiszolgálás. Majd belejönnek.

Egy rossz van az elhelyezésben, parkoló zónába rakták, ami azért nem túl vonzó a vásárlóknak. Ki akar egy kis gyümölcsvásárlásért még parkolójegyet is venni.

A termelők képe és neve ki van rakva az árúk mellé. Kivéve persze a banán, narancs, amit nem itthon termeltek, ott csak a származási ország van feltüntetve.

Az árkijelzők is digitálisak.
IMG_6302 IMG_6304 IMG_6305